Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, juli 27, 2009

It's just another manic monday

Det har inte varit en dålig dag, bara att jag har varit trött och lite tunnhudad idag. Blir därför ett kort inlägg idag. Sög i mig massor av positiv energi från Ravenlord och Vapensyster igår men dagen blev avig. Trots en jobbig morgon (ett mystiskt pipande, troligen från byggarbetsplatsen utanför, störde)så kom jag iväg i tid och jobbet flöt på idag. Det var skönt att komma hem och jag piggade upp mig med ny hårfärg. Svår att beskriva-brun-lila-men första intrycket är bra. Jag tror ändå att får jag vila så blir det bättre imorgon.

Veckans måndags-metal blir kort och dubbel. Tror ingen med det minsta intresse för metal kunnat missa att Marcel Jacob, basist i Talisman, avlidit. Mina erfarenheter av Talisman är begränsade, men jag gillar deras musik och flera av mina favoritmusiker har spelat där. Så njut av att höra hur en bas ska trakteras när det görs som bäst1 kommentar:

Milo sa...

Halloj!

Hör av dig!! Så ses vi! =) Skulle vara skoj. var ju ett tag sen!

KRAM!! =) Milo