Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, april 13, 2009

You shall not pass!

Har som några av er läsare redan märkt infört kommentarsgranskning här. Detta eftersom en mindre lysande person har bestämt för att varje dag lägga in en mängd samhällskonspiratoriska meningslösheter i mitt kommentarsfält. På inget sätt angrepp mot mig men inget jag vill ha i min blogg. Jag kan inte anmäla, och personens egna bloggar kan man inte kommentera i (fegis) och jag kan heller inte anmäla, men jag behöver inte erbjuda annonsplats för sinnesförvirrat svammel.

Höll på att glömma veckans måndagsmetal så här kommer den. Jag fortsätter på "Sagan om Ringen"-temat och bjuder här på Sabatons "Shadows" en tidig låt från bandet.

9 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Ja, du. Idioter finns det överallt. Men det är ju tur att man kan välja kommentatorsgranskning när det behövs! :D

Lindberg sa...

Man kanske kan samla idiotkommentarerna och sedemera göra ett inlägg som avhandlar dessa? Jag skulle läsa ett sådant inlägg. Med glädje.

Lindberg sa...

Inledningsvis så måste jag säga att det nog är enklare att föra en konversation på ett ställe. Du är ändock mycket välkommen att titta in och kommentera min blogg.
Vad jag fick för mig var ett inlägg bestående av drygt hånande av kommentarer, samtidigt som kommentarerna presenteras. Jag tror snarare att det skulle påvisa idiotin hos skrivaren än att ge positiv uppmärksamhet.
Ha en bra dag!

CrimsonAnna sa...

Lindberg En vän till mig lägger ut idiotiska mejl hon får med ilsket svar så så kan man göra. I det här fallet gick det inte att bemöta för det var verkligen svammel-sådant är inte ens underhållande bara skräp. Jag har läst internet-spam med större litterärt värde

Lindberg sa...

Så synd.Nåja, bara en tanke. Mors!

Raz sa...

Gah! Vilka idioter det finns!

Tack för fina kommentarer på min blogg. Jag har varit urdåligt på att svara men jag får skylla på att jag slappnat av i det jag tycker är Sveriges finaste landskap.

Heyli sa...

haha ja har du alldeles rätt i!

drygt med sånna där kommentarer, fattar inte vad anonyma får ut av att skicka skräp till andra!

Anonym sa...

Rock on tjejen kram från Mötley Annika

www.motleycrue.blogg.se

Heyli sa...

haha nä då passar det kanske inte.. :p men en katt är ju mysigt det med!