Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, april 30, 2009

Våren

Valborg för hela Sverige, och beltane (som ni ju vet att jag föredrar) för wiccanerna. Känner mig piggare idag. Har fått ett samtal för mormors räkning ringt, och jobbet kändes konstruktivt idag. Jag och medarbetsledaren jobbade med mer skonsamma lyfttekniker. Jag har sagt det förr och jag säger det igen-hon är en klippa.

Beltane är ju en tid då man firar Guden och Gudinnans förening och Valborg är vårens ankomst så jag känner att jag har vårkänslor. Jag blev medbjuden på bröllop av min älskling idag och han verkar lite piggare efter sin förkylning. Så senaste tjejsnack, om kärlek, blir ju synnerligen passande:

Kärlek

1. Berätta om din första kärlek?

Allra första var nog Stefan på dagis. Vi hade pussjakter där alla tjejer jagade och slängde sig över en kille och pussade honom där de kom åt (den som kom först fick munnen). Första seriösa kärleken var en klasskompis i gymnasiet. Tyckte han var så vacker med sin vita hy, svarta hår och blå ögon. Dessutom trevlig. Han visade sig vara gay:/

2. Vad är kärlek för dig?
Usch, vilken svår fråga. Jag tror det är när världen känns lite bättre bara för att man råkar tänka på en person och blir alldeles varm i kroppen bara av att titta på honom/henne.

3. Vad är det mest romantiska någon gjort för dig?
Tror det får bli alla vackra sms Ravenlord skriver till mig.

4. Hur ser ditt drömbröllop ut?
Det får allt bli ett borgligt metal-bröllop med mig i mörkröd lång klänning, lokalen upplyst av svarta och röda stearinljus-dekorerad med röda och vita rosor, mycket musik och så vegetarisk buffé och liveband efteråt. Mycket musik även under akten-vet att jag SKA ha Hammerfalls
"At the end of the rainbow"

5. Är du kär nu?
Det kan ni skriva upp. Och det är Ravenlord som gäller. Har aldrig varit kär på det sättet som jag är i honom och det känns fint:)


Måste ju bjuda på lite kärleks-musik så jag tar en av de finaste kärlekslåtar jag vet-"Dreams come true" med Hammerfall

2 kommentarer:

Sandra sa...

hmm....dina brölloppsplaner lär verkligen som en kul grej. Lite gothkänsla fick jag när jag läste det. Coolt.

Hannele på Hisingen sa...

svåra frågor, som hör våren till