Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, april 20, 2009

Hopp

Det har varit mycket tårar och tankar idag, men det slutade bra. Var helt slut inför hälsokontrollen och till råga på allt strulade pendeln så jag kom sent till hälsokontrollen jag skulle på. Kan glädja alla läsare med att allting såg bra ut. Men att stå i ett gräsligt industri-område och vänta på en buss gör inte underverk med humöret. Tröttheten i kombo med oro och stress för mormor tog ut sin rätt och jag var en mkt trött och svag tjej. Tilät mig vara svag och släppa kontrollen och orkade sedan resa mig. Mormor har fått komma hem nu-känns skönt. Nu gäller det att se till att hon tar det lugnt och mår bra-och att jag får tillräckligt med återhämtning.

Veckans måndagsmetal blir Nightwish "Sleeping Sun"-har valt en video som kombinerar originalversionen med den nya videon. Det bästa av två världar.

3 kommentarer:

Wånkan sa...

Så skönt att mormor blitt så bra att hon fått komma hem.
Så jobbigt med de nära som drabbas av div sjukdomar, man är så himla maktlös!

Håller själv tummarna för min mormor!

Sköt om dig!
Kram

Gbgmamman sa...

Ibland måste man rasa för att orka resa sig igen. Lät inte kul det med att stå och vänta på bussen på ett sånt ställe. Men härligt att allt var bra! :D

Raz sa...

Får sån sjuk gåshud av den. Kom tillbaka Tarja!!!!

Efter en lyssning på dansbandssångerskan gav jag upp hoppat för Nightwish.