Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, januari 12, 2009

Sömnig dag

Så var det måndag igen. Sov skumt inatt-sov, drömde, vaknade, somnade om, drömde osv. Har haft så i helgen just de här "drömsjoken". Har som en följd av detta varit lite halvt avdomnad idag men det känns ändå som jag gjorde bra ifrån mig på jobbet. På vägen hem insåg jag att jag är hormonell just nu (röda veckan ni vet). Satt och lyssnade på Sabatons "The price of a mile" på bussen hem och blev så gripen att tårarna var nära. Brukar inte bli så tagen av musik jag en gång hört men tror det var hormonerna i kombination med skymningen.

Veckans måndags-metal blir osignad och svensk. In the mist-här med "I curse the day"

6 kommentarer:

Wånkan sa...

Sov oxå skumt mellan sön-mån. På jobbet gnälldes det sen att flera hade haft problem och att det var fullmåne verkar kunna påverka vissa mer än vad man tror för just sömnen.
Jag vet att vid flera tillfällen när jag just haft svårt att somna, drömt skumt m.m har det kommit fram sen att det varit fullmåne

Frida M sa...

Hormonerna kan göra mycket med ens personlighet, vänta bara tills du blir gravid!

Anonym sa...

Dålig sömn kan också bero på att man är orolig. Och det även om man inte känner någon oro alls men det kommer inte förrän då man sover.
Har hänt mig.

Hannele på Hisingen sa...

Jag drömde också, stort hus, många rum, mycket folk, kul...

Prettomorsan sa...

Ja, det känns härligt att få ha kvar Pim ett tag till, även om man vet att det är lånad tid! :)

Anonym sa...

Kom in och läs mina metal o rock recensioner!

Kommentera gärna!