Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, januari 16, 2009

F*ckin Friday

Blev en jobbig fredag på jobbet idag-kan tyvärr inte gå in på det med tanke på tystnadsplikten men det löste sig. Det var grymt skönt att komma hem och ta upp Ozzy och Lucifer i famnen. Finns inget som löser upp det man bär på axlarna som en spinnande katt. Älskar mina pälsbollar. Ikväll ska jag testa ett sätt att få min buskatt att inte leka med persiennerna så matte får sova bättre och blir en goare, gladare matte.

Är iaf glad för det verkar som saker löser sig för mig just nu. Det var tveksamt om presenten till fjortonårskalaset jag ska på skulle hinna fram i tid men marginalerna var på min sida och den kom idag. Vet att mottagaren kommer bli nöjd och det känns bra. Imorgon ska jag jobba sista passet på tre dagar och sedan ägna dem åt mig själv och min älskling.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas du får en jätteskön ledighet! massa kram

Anonym sa...

Vad skönt det låter att få komma hem och känna att någon(några) har längtat efter dig hela dagen. :-)

Gbgmamman sa...

Låter som en bra plan! Vila och bara ladda batterierna med en massa mys! Kramar. :D

Gbgmamman sa...

Precis. När Hammerfall kom så höjde jag volymen faktiskt, men jag blev lite besviken....för höga förväntningar kanske..? :S

Hannele på Hisingen sa...

Katter är lugnande.