Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, januari 03, 2009

Nytt år, nytt blad

Så har 2009 börjat. Pratade med en vän om nyårslöften och han sade att han inte kör med löften utan istället ett tema för varje år. Jag har bestämt mig för att nu när det nu är nystarternas tid så ska den här bloggen s a s få ett tema. Det ska bli en positiv blogg. Jag tänker utnyttja min lilla plats i cyberrymden till att lyfta fram saker som jag tycker är bra och behöver uppmärksamhet. Det räcker med den negativa energi som är i världen. Pådet personliga planet så är det att ta bort några cm från kroppen och börja hålla såpass ordning att jag slipper panikstäda innan gästerna kommer.

Mormor har hunnit fylla 85 också. Var på mottagning och det var jättetrevligt. En vän till familjen fick syn på mina tatueringar och utbrast tämligen chockad "Vad har du gjort? Vet du hur mycket det kostar att ta bort dem?" Jag svarade lugnt att de ska inte bort. Hon fortsatte "Men tänk om du ska på bal på slottet?" Jag (fortfarande lika lugn) konstaterade att då är tatueringarna mitt minsta problem för jag kommer somna av uttråkning. Är ingen balmänniska. Blev inte förolämpad, mest underhållen av det faktum att det i nådens år 2009, ska vara en tjejs högsta önskan med bal på slottet. Det finns tjejer som är lyckliga på bal (många baler åt dem) medan jag är lyckligare i metal-miljön.

Idag hade jag två kompisar på en snabb lunch. Krävde ingen ansträngning från min sida för mormor hade så mycket rester från sin mottagning att jag fick med mig mat. Jätteskönt och gott dessutom. Detaljer finns i min matblogg. S som var där har varit utomlands, i Sydafrika och på Malta, och hon var så glad att få komma hem till sin älskade svenska vinter. Jag älskar den också och förstår henne. Tycker den vita, frostiga färgskalan inbjuder till vila.

5 kommentarer:

Dennis Alexis Hellström sa...

Svar: Tur att vi har koll. ;)

Anonym sa...

Bal på slottet skulle jag inte tacka nej till :)

Gbgmamman sa...

Bal på slottet kan man säkert komma på med eller utan tatueringar, finns nog klänningar i alla de sorter.. :D

Baggen sa...

Otroligt att vissa människor även idag får den där reaktionen när de ser en tatuering. Har fått liknande kommentarer (ok, kanske inte just det där med att gå på bal på slottet) från en del kollegor. Förvisso jobbar jag inom finansbranschen men ändå...

Sanne sa...

Fick mig ett gott skratt. Det lät så roligt...Jag är inte heller askungen direkt:D