Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, december 31, 2008

Goth nytt år!

Så har ytterligare ett år förflutit. Ett år som började i smärta och sjukskrivning, övergick i street team-liv med Savage Heart och livet som nybliven kattägare, fortsatte med en sommar full av hårt jobb och då jag träffade Ravenlord, Göteborgsresan, under hösten då jag fick ett jobb till och lämnade det och så en vinter av arbete och förlust när farfar gick bort. Konserterna blev få-men fantastiska.Jag har träffat nya härliga vänner och mött gamla nätvänner IRL.
Mitt mål för 2008 var att jag skulle se till att njuta mer och inte bara vara arbetsam och plikttrogen. Så blev det-jag känner att jag uppfyllt det. målet för 2009 blir att fokusera på min hälsa och att jag ska bli mer ordningsam så jag inte behöver panikstäda lika ofta;)

För världens del hoppas jag att 2009 blir ett år när fokuserar på holism och låter stressen bli en sorglig dåtid. Vi är i en besvärlig tid nu men det finns också möjlighet till en nystart i detta.
Jag avslutar med att önska er alla ett Gott Nytt år med Hammerfalls "Destined for glory"

3 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

Jag är glad att ditt 2008 blev bra och jag hoppas att 2009 blir än bättre: Gott Nytt År!

Gbgmamman sa...

Ditt 2008 blev ju precis som du då hade tänkt. Härligt! Nu går vi ett nytt år till mötes med nya äventyr. Spännande. Önskar dig en god fortsättning! :D

Anonym sa...

svar: det finns ju mallar el man kan använda tejp. Men jag kör på fri hand :) Måla hela nageln i grundfärgen, låt torka ordentligt, kör sedan på toppen av nageln =klart :)