Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, november 23, 2008

Myshelg

Har återigen tillbringat helgen med Ravenlord som dock inte förstår sin egen förträfflighet. Vi hade det väldigt bra tillsammans. Han är som balsam på min själ när jag behöver. Har ju som jag nämnt en period när¨allt negativt fastnar lättare på mig. Då är det skönt att ha en jordnära och förnuftig kille som hjälper till att få perspektiv.

På eftermiddagen skildes jag och Ravenlord åt och istället träffade jag min fellow blogger Carra som var nere i Stockholm för miljöombyte. Vi fikade på ett av stans gömda pärlor och jag unnade mig en muffin. Äter sällan jättemuffins men gott är det. Det var första gången vi träffades men det är en av de gånger då jag mött vänner från nätet som kemin stämt bäst. Vårt samtal rörde mellan allt från katastrofer vi upplevt under vår livstid till musik och vad den kan betyda för människor. Det var en oehört positiv upplevelse och jag är glad att jag tog mig tiden.

Hemvägen var första gången jag verkligen frös men nu känner jag mig varm igen. Tyvärr ryktas det om att det kommer bli varmt igen. Suck! jag vill ju ha snön kvar.

3 kommentarer:

carra sa...

Tack för en trevlig "date"! Det var mysigt att få prata en stund över god macka och te.
Det var förseningar över hela linjen på Arlanda igår kväll... Kom hem halv ett!!! Lika med trött idag. Men det är det värt, den här helgen var verkligen manna för själen.
Kram,
Carra

Gbgmamman sa...

Balsam för själen, det låter bra det! Grattis till er lyckade "date". Härligt när man träffar en vän som det bara stämmer med! :D

Det Mörka Hotet sa...

Vilken kanonhelg, härligt!

Tycker den där Ravenlord verkar vara en kanonkille - men det har jag nog redan nämnt - och roligt att bloggmötet också var så lyckat!