Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, oktober 29, 2008

Back to life

Livet går obönhörligt vidare. Idag så var det dags att jobba igen och dessutom dubbelpass så 6:45 ringde klockan. Bortsett från att en strykbräda gick sönder på jobbet så var allt okej. Kände mig piggare och tror det beror på träningspasset i förrgår.

Det bev i princip hem och vända för att ta mig till gymmet. Jag kände att jag var sugen på att träna och då är det bara att hänga på. Dessutom skulle det vara skräck-tema på spinningen och det ville jag inte missa. Det var kul och ganska läckert att spinna till lite mer suggestiv musik och i ljsuet från en kandelaber. Jag gick dit i förhoppning att få hårdrock och fick-Nightwish! Vem kunde ana att "End of all hope" var så perfekt att spinna till? Kan inte minnas när jag svettades så mycket på ett pass men det kändes skönt att göra det. Hatten av för Bosse, en av de anställda på mitt gym, som deltog i passet i skelettdräkt.

6 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

Låter som en bra dag och det är (nästan) aldrig fel att träna!

...vilket påminner mig ännu en gång om att jag borde röra på mitt fläsk!

Wånkan sa...

Fan va najs! Hade man ju velat delta på!

Anonym sa...

haha! fan vad kul! lätt att största soffpotatisen kommer ut ur garderoben om de kör såna där temapass lite oftare. wii! =)

Gbgmamman sa...

Låter som en dunderbra dag! Låter ju som en görkul grej att köra spinning i ljuset från en kandelaber! :D

Hannele på Hisingen sa...

Spinning är kul.

Anonym sa...

End of all hope är ju perfekt att spinna till, lite uppförsbacke i den ;)