Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, september 10, 2008

Tosse-tisdag

Igår var sannerligen en toktisdag. Den började med strömavbrott. Min hjärna började snabbt föra upp krisplaner på hur icke hållbara matvaroe i kylskåpet skulle kunna förbrukas på bästa och klokaste sätt-då gick strömmen på. Lättnad i det crimsonska huset.

Jobbet gick bra men på hemvägen så var hållplatsen avstängd vilken jag märkte när jag stod där. I bbrådskan att stoppa bussen (heder åt chauffören som stannade trots det)tappade jag min mp3 som dock räddats av rådig kollega och vilar ut på jobbet. Tänker skriva ett brev till SL och hävda att en liten skylt o avstängd hållplats hade inte gjort någon skada.

Några saker är jag iaf nöjd med igår:

1. Mitt kylskåp är renstädat och fyllt med goda ekologiska grönsaker
2. Jag lyckades trots att det var lite tid och råvaror skrapa ihop två hemlagade måltider till jobbet. Därmed har jag hittills klara mitt mål att så långt det är möjligt laga all mat själv.
3. Jag gjorde ett bra jobb på jobbet igår i mina ögon

Nåja, den tokiga tisdagen har övergått i en lugnare onsdag. Groddarna blomstrar i sitt groddhus och det står en nystartad deg i sin röda bunke.

4 kommentarer:

Wånkan sa...

What a day! Härligt att se så possitivt om allt det negativa!

Gbgmamman sa...

Här kommer länken till artikeln! http://www.e24.se/mankvinna/efterborsen/klacksparkar/artikel_688631.e24

Ha de gott!

Gbgmamman sa...

Ser ju inte hela länken....hmm, får lägga ut den på min blogg istället. ;p

Anonym sa...

Ekologiskt och hemlagat, det skulle min dotter gilla...