Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, september 17, 2008

Nice day to start again...

För fem år sedan så skrev jag in mig i Viktväktarna, gick ner 20 kg och 140 cm och förändrade mitt liv och bilden av mig själv. Jag är oerhört glad för att jag tog det steget för jag har lyckats sluta fred med min kropp. Visst jag har dagar när jag inte känner mig ett dugg snygg (framförallt nu när jag har röda veckan) men det finns också ganska många dagar där jag kan känna mig okej, och även dagar när jag känner mig riktigt snygg.

Dagen har ägnats åt att ta det mycket lugnt. Jag känner mig åderlåten och trött pga röda veckan men jag fixade både hemlagad lunch och matlåda till imorgon. Drog iväg in till stan en snabb på kvällen och besökte min pappa. Det var trevligt att träffa honom får se till att göra det igen snart. Jag är inte orolig över min trötthet. Tror att vila, tända ljus och rökelse kommer att göra susen.

3 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Kan ju bara säga grattis! Starkt gjort! :)

Wånkan sa...

Attans va duktig av dig... hoppas min karaktär oxå var så pass bra så jag kunde komma dit jag vill!

You go girl!

Anonym sa...

Jag håller själv på att gå ner i vikt just nu. Har gått ner 3 kg på 4 veckor.(Är inte med i viktväktarna). Behöver gå ner 5 kg till. Men nu när jag är hos min mamma går jag väl upp i vikt istället.

Det är bra gjort att gå ner så mycket i vikt.