Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, september 15, 2008

Elvish medicine part 2

Det är väldigt mycket just nu. I helgen blev det för mycket och kombinationen av för höga förväntningar på mig själv, hormoner och stress resulterade i en eruption av tårar och ilska. var bortbjuden på fest hos Alvfursteparet, två riktigt goa vänner. Hade det varit några andra och hade jag inte involverat min dejt så hade jag ringt mig sjuk-hade en riktig otursdag. inte nog med eruptionen och en trasig vas, missade bussen. Väl framme så släpte dock ilskan och smärtan. Träffade goa människor där som jag inte sett på ett tag och kunde slappna av. Tack på er vänner, ni vet vilka ni är. Sov för övrigt hemma hos dejten för att slippa åke hem själv:) När det händer ngt får ni veta:)

Den här veckan blir nog tuffare än jag trodde med mycket jobb. Just nu klistrar sig det negativa lättare fast vid mig än vanligt och då gäller det att hålla fast vid det positiva hårdare. Tror att eruptionen vill säga mig att just vill jag ge allting men jag kan kanske inte göra det just nu. Det får bli en sak i taget och hitta ett lugn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klart vi ska peppa varann! Vi brhöver det mer än någonsin nu. KRAM!

Wånkan sa...

Varva ner å ta det lugnt så du hinner med dig själv!

Spännande med dejten = ) Ser fram emot att få höra hur det går.

Anonym sa...

Det ska va' gôtt å leva

Gbgmamman sa...

Håll fast vid det positiva, lägg ingen energi på att fundera över det negativa. Snart blir det lättare! :D