Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, september 22, 2008

Hjärtats bokslut

Idag är det höstdagjämning och Mabon, en wiccansk högtid som fokuserar på skörd och tacksägelse. Har funderat lite över året och trots en kärv start på året med alltför mycket slit och sjukskrivning, samt att jag blev mycket otacksamt behandlad av en arbetsgivare, har året hittills varit gott. Jag har uppfyllt en livslång dröm i att skaffa katt, och fått två trofasta fyrbeta vänner. Blev med i ett street team och därmed får jag min dos av rock n roll livet som jag behöver för att känna mig levande. Har en krets av trofasta vänner som ställer upp och som tycker om mig som jag är. Har hittat ett jobb till som hittills känns bra och som troligen kommer ge mig avlastning och en bättre ekonomi. Har hittat en inre styrka hos mig själv som jag inte trodde fanns. Det ahr i mitt förflutna funnits många söndrande män i mitt liv, mobbare och sådana som fick mig att tvivla på att jag duger. Världalltet verkar ha tagit sitt förnuft till fånga och sänt mig helande män istället.

Så i det stora hela är jag mycket tacksam för året hittills och hoppas att det kommande året kommer att fortsätta i samma positiva anda.

Dagens måndags-metal blir "All we are" med Walock-för så är det. Vi duger som vi är!

4 kommentarer:

Wånkan sa...

Du har haft ett händelserikt år so far! Å jag hoppas det bara blir bättre!

Anonym sa...

Det låter skönt! För mig känns alltid hösten som en nystart, det är lite mitt "nyår".
Alltid älskat den där Warlockvideon :)

Anonym sa...

Ja du duger absolut som du är :) Året kommer bara bli bättre, det lovar jag dig ;)

Det Mörka Hotet sa...

Jag kan enbart hålla med tidigare kommentatorer: känns som du är mer än på gång och att du (givetvis) är värd all lycka & framgång!