Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juni 27, 2008

Är det inte det ena...

...så är det det andra sa flickan som blödde näsblod. Jag unnar verkligen de bussförare som jobbar och sliter i stockholm de bästa av villkor, men kommande buss-strejk kommer att göra det mycket svårt för mig. Jag är beroende av buss för att ta mig till jobbet, jag har inget körkort och jag kan heller inte cykla på grund av en liten balans och motorikstörning. Så hur tusan jag ska ta mig till jobbet vet jag inte. Det finns möjlighet att ta sig en bit med t-bana och sedan gå en bra bit, men det kommer att bli jobbigt. Och detta händer mitt i den tuffaste perioden på jobbet. Just nu går min sympati till de boende i Nynäshamn och längs Farsta-grenen på t-banan, som liksom jag är beroende. Ingen sympati till kommunal och bussarbetsgivarna som inte förhandlar. Hoppas Reinfeldt tar dem i nackskinnet och tvingar dem till förhandlingsbordet.

Har med en dåres envishet bestämt mig för att överleva så det blir låten jag alltid lyssnar på då. Hammerfall "The way of the warrior" från "One Crimson Night"

2 kommentarer:

Anonym sa...

;)
Jag har ju inte hunnit börja köra än...;)
Men jag vet ju inte ens om jag får gå min linjeutbildning nu när det ska strejkas...

Gjorde ju det när jag körde buss för tio år sen... ;)

Ha det gottis!

Wånkan sa...

Ja det blir ju en hel del personer som blir drabbad av strejken imorgon . Hoppas den är snabbt övergående!

Devonas svans börjar bli bra igen, besökte aldrig veterinär då hon återhämtade sig för varje dag och inte visade att hon hade ont. Vet inte om det är rätt eller fel. Men att besöka veterinär är väl inget på deras 10 i topp lista heller om dom ändå inte kan göra ngt.