Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, juni 09, 2008

Nothing on earth stays forever

Idag är det fem år sedan min mamma rycktes ifrån sina nära och kära. Dagen då mitt liv förändrades för evigt. Saknar fortfarande mamma även om jag gått vidare. Framförallt saknar jag att inte ha fått lära känna henne som vuxen och att det finns så många aspekter i mitt liv idag som hon aldrig fick se. Men numera finns det en stor tacksamhet att jag fick växa upp med en mamma som kämpade för mig, accepterade som den jag är och försökte få mig att förstå att jag är värdefull.

Det finns bara en låt som är värdig som måndags-metal idag och det är Hammerfalls "Glory to the brave". Första gången jag hörde den kände jag att den beskrev vad jag känner för mamma.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul med en ny läsare!
Jaa jag o annika har ju samma favvosar haha!
Nu kan jag läsa din oxå trevligt!

Anonym sa...

SÅ fint skrivet om din mamma. Det är jobbigt med årsdagar. Saknaden kommer alltid att finnas där, men den byter skepnad med åren.

Hör och häpna, jag tyckte om den här låten! :) Fin röst.

Kram,
Carra

Gbgmamman sa...

Skänker dig en tanke om än en dag försent. Vet hur du känner, såret finns alltid kvar även om det mildras en aning. Mycket fin låt! Du är bra på att hitta passande låtar, hade aldrig hört den förut.

Anonym sa...

Skickar en kram till dej ..låten me hammerfall e en av deras bästa ..kram

Annika crue

www.motleycrue.blogg.se

Det Mörka Hotet sa...

Varmt, ärligt och fint skrivet om din mamma!

Ja, jag tycker du sammanfattade saknaden på ett ypperligt sätt: samtidigt som man skulle vilja sin ens mor i livet så är man också väldigt tacksam för all det hon hann göra under livet: kram på dig!