Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, mars 08, 2008

Första timmarna


Första timmarna som kattägare har förflutit bra:) I ärlighetens namn var det nog jag som var mest nervös. Har inga barn (iaf inga jag vet om) men jag utgår från att det så här en förälder som fått hem sitt första barn, från BB eller adopterat, känner sig. I början sprang jag runt och kollade vad de pysslade med hela tiden. Till slut fick jag nog av mig själv och tänkte att nu sätter jag mig ner med en kopp te och efter det har det gått fint. Första gången Ozzy (grå) lät mig kela med honom och när Lucifer (svart) lekte med klösträdet så kändes det oerhört gott i själen:)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra att det fungerar :-)
Väntar med spänning på uppdateringar...

/Theres

Wånkan sa...

Va mysigt med katter! Vi har fått godkänt nu på att köpa loss våran akuthemskatt så hon kan få möjlighet att gå ut om hon vill det då vi flyttar till hus = )

Du kanske minns att jag förut skrev om att dom hörde av sig om ett hem till henne... det hörde vi aldrig något mer om så jag tror det bara var ngt test för att se om vi ville köpa henne. Då ville vi inte det men nu = )

Anonym sa...

vilka fina kissekatter!! =D du kommer säkert vara en superbra kattmamma! mina vildbattingar har lugnat ned sig nu. efter flytten var de både skraja och skräckslagna, på samma gång. stackarna. och stoooort blev det ju! nu har de acklimatiserat sig till fullo och sprider ut sig så mycket det går, det är så goa! (och springer gärna rejs mellan rummen och i korridorerna och leker med okokta makaroner på golvet...hihi)

Anonym sa...

Vilka sötnosar! :)
Ja du, nu lär du ha det fullt upp, de vet hur man hunsar tvåbeningar, de små odrägliga, charmiga pälsbollarna! Jag tror att det var Terry Pratchett som skrev att katter lever på att de är så söta; om de skulle se ut som de innerst inne är så skulle ingen stå ut med dem. :) Ja, han är själv kattägd. Det är bara kattägda som får skriva sådana saker. :)
Kram,
Carra