Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, januari 12, 2008

Sliten

Jag har inte övergivit bloggen. Det är bara så att jag varit sjuk i veckan. Lämpligt nog mitt i högsäsongen på jobbet. I onsdag hade jag planer på att stanna hemma från jobb 1 och kurera mig men var tvungen att åka dit eftersom min kollega var tvungen att sluta kl.9 (jag var inte glad)men fick åka hem efter halva dagen och dagen efter drabbades mitt andra jobb av den värsta rusning jag upplevt samtidigt som jag hade 38,4 i feber (jag var på jobbet för det är snudd på omöjligt att få vikarie). Åkte dock hem eftersom feber är min gräns för vad man bör jobba med. En vän på jobbet tog med en termometer åt mig för jag har ingen hemma.

Jag inser att jag jobbat för hårt och försökt vara alla tills lags. Miss FixIt strikes again. Så nu är mitt mål att ta mig igenom januari-rushen. Efter det kommer det sovras i engagemangen. Jag kommer inte boka in att träffa ngn efter jobbet/på lunchen torsdag-fredag för det är svårt att avgöra när jag slutar.

Behöver vila.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sov och ät kiwifrukt, sömn är bra medicin.

Tonårsmorsa sa...

Förstår nu efter att ha läst ditt inlägg, varför mina små råd passade på dig också! Vi tar alla påoss för mycket ibland och inbillar oss att det handlar om kapacitet, fast det handlar om att ta det lite lugnt och ta hand om sig själv! Kram och Krya på dig ordentligt! // http://tonarsmorsa.se

Anonym sa...

du-uh..? var rädd om dig! <-- order =)

Det Mörka Hotet sa...

Ta hand om dig och kram på dig, vännen!