Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, januari 07, 2008

Januari

Frustrationen har lagt sig. Känner mig lugn och redan nu ser jag att mitt projekt för året att föra budget och kassabok börjar bära frukt. Så det finns hopp om att jag klarar 2008 års målsättning att bli ekonomiskt smartare lika bra som jag klarade 2007-att komma mer i balans.

Nackdelen med detta lugn är att tröttheten dykt upp i dess sällskap. Eftertröttheten av jul nyår och att ha jobba hela veckan kickade in på allvar i lördags. Men jag skulle till vänner som förklarade att jag inte fick göra ngt avancerat. Kändes väldigt skönt att bli lite omhändertagen. Jag och min kompis hade ett mycket givande samtal i köket om året som kommer och livet i allmänhet. Kvällen utvecklade sig sedan till spontan middag (fantastiskt god) hos andra gemensamma vänner på andra sidan stan. Hade definitivt stannat längre om det inte var för att man måste ta sig hem också. Det gick fint det med och läkte verkligen ihop mig. Min grubbliga period börjar lägga sig men jag tänker hjälpa det på traven genom att äta johannesört som d´ämpar lindrig oro så att jag framförallt sover bra och därmed får mer energi att göra saker bättre (iofs tror jag att nattens bristande sömn mer beror på att gårdagen var spännande;))

1 kommentar:

Hannele på Hisingen sa...

Kassabok är smart, vi gjorde budget, när vi hade knapert, då visste vi precis vad vi hade råd med.