Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, november 07, 2007

Äntligen slut

Det förbaskade "Earlgrey Russian"-teet jag köpte har äntligen tagit slut. Enligt mina smaklökar var det alldeles för kraftigt och burdust. Blandade ut det sista med en slatt lakrits-te och det blev ganska spännande. Men nä, jag håller mig till de andra goda varianterna av Earl Grey-original, Lady Grey, Persian, cream, mango...

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha, du är som jag! slänga te?? näää! ..har du förresten provat lady grey cream? väldigt väldigt sött och gott! =)

Anonym sa...

humm... blå skålen i gnesta säljer den tesorten. =) men den måste ju gå att hitta nån annanstans oxå. det är stor skillnad mellan lady grey, och lady grey cream. även om båda är goda. =)

mina erfarenheter av tradera är bara goda. kostar inget att vara medlem och superlätt att lägga upp annonser och att bjuda. har bara träffat schyssta människor än så länge, både som köpt saker och sålt saker. ett roligt sätt att natt-shoppa för billig penning, i brist på annat! =)

Wånkan sa...

Jag gillar Earl Grey Special = )

Anonym sa...

Då ska du inte testa Lapsang Superior som jag införskaffade häromdan för att få ett te med lite KRUT i. Och krut det fick jag, jösses. Som en tjärig whisky i teformat :-)