Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, november 04, 2007

Intensiv

Det är bara förnamnet vad den här veckan har varit. Nya uppgifter på ena jobbet, sociala aktiviteter och massor av saker som hänger oavslutade gör att jag är trött som en sarkofag. Jag väljer därför att bara köra Tjejsnack idag. Det var så kul ämne.

Vilken årstid är den bästa, varför?
Jag älskar hösten för färgerna och för att luften är klar och frisk igen och våren för känslan av hopp.
Alla årstider har sin charm! Känner du så också, vilken charm har de olika årstiderna?
Våren-känslan av hopp och nystart sommaren-avspändheten och man är ledig hösten-den friska rena luften och lugnet vintern-är magisk på något sätt. tyst och mörk.
Jag är glad att jag bor i ett land där årstiderna växlar. Skulle få krupp av att bo där det är evig sommar eller vinter.
Skulle du kunna leva utan nån årstid, vilken, varför?
Med risk för att höra mig ovän med hela Sverige, jag skulle om jag blev tvungen att välja bort en årstid, välja bort sommaren. Det är för varmt och den gör folk knäppa. Klart den mest överskattade årstiden.
Under vilken årstid fyller du år?
I slutet av maj, precis när våren går över i sommar.

Hur brukar du bli firad, hur har du kalaset?

De senaste åren har jag haft fest hemma hos mig för kompisarna och ett fika för släkten. Har blivit bra men det vore skoj att göra något galet någon gång.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad söt du är. jag blir så glad. ibland när en sån här stor sak händer då förundras man över hur många man har omkring sig. jag menar, du och jag har ju faktiskt aldrig träffats irl, trots att vi bor ganska nära, ändå bryr du dig och skriver fina saker och visar att du tänker på oss. det gör mig så glad. =)

Det Mörka Hotet sa...

"trött som en sarkofag"...ha, ha, ha: underbart beskrivet!

Jo, men sommaren är måhända väl överskattad då vi inte har så himla många månader av den i Sverige. Allt skall hinnas med under några korta sommarveckor...nästan lite stressigt ibland med alla aktiviteter.


DMH/Samuel