Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, juli 15, 2007

Halvvägs

Halvvägs genom tuffa jobb-juli. Veckan som kommer blir lugnare iom att jag slipper de flesta tidiga morgnar. Mitt projekt att städa köket har gått framåt och jag har fyllt i det jag kan på några papper jag ska skicka in. Känns skönt. Har dessutom klarat två av tre mål jag har.

Nu blir det tjejsnack för v.28


Internet/snigelpost


Har du internetbank, vilken? Om inte, varför?
Jag har Danske Bank och trivs bra med den.
Brukar du posta något med snigelposten, vad?/Om inte, varför?
Jag brukar skicka tackkort och hälsningar till äldre som inte har Internet. Postade en jobbansökan med snigelpost för att den skulle synas.
Brukar du handla, eller skulle kunna tänka dig att handla på internet? Vilken typ av saker?/varför inte? Har du sålt något på internet, eller skulle du kunna tänka dig att göra det? Vad/varför inte?
Har köpt CD-skivor och alternativa kläder via nätet. Har inte sålt något ännu, men leker med tanken på att sälja några av mina My Little ponys.
Vad är det bästa OCH sämsta med snigelpost? Med mail? Vilket föredrar du?
Det bästa med snigelposten är väl känslan att något satt sig ner och skrivit till dig. Nackdelen att det tar tid och så måaste man köpa frimärken. Fördelen med mejlen är att det går fort och inte kostar något. Nackdelen är att det kan vara lite opersonligt ibland och att man inte märker att det inte kommer fram:P

1 kommentar:

Det Mörka Hotet sa...

Bra jobbat - och keep up the good work!

Danske Bank...bor du på Jylland och vad är "alternativa kläder"...?


DMH/Samuel