Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, februari 25, 2007

¨Singel i sumpan

Fick designa om mitt kära schema rejält för att få till helgen men jag lyckades. Kvar blev lunchdejt och spelning. Det var så skönt att komma ut i nöjessvängen lite och jag och min kära dryckes-syster och förtrogna hittade ett nytt trevligt vattenhål på bekvämt reseavstånd från oss båda i Sumpan. Och efter en trevlig lunch med gott sällskap så var det riktigt skönt att sjunka ner på en barstol och lyssna på Hexxen, ett av Stcokholms bästa metalband. Vilken pipa deras sångare har! Blev ju lite extra metal iom att min hjältinna Annika Sundbaum-Melin, författare till den underskattade boken "Singel i Sumpan" dök upp. Kändes som ett gott omen. Tyvärr gick jag inte fram och sade hur mycket jag tyckte om boken. Är lite snäll när det gäller sådant. Har aldrig gått fram till en kändsi som varit ute privat.

Idag var det desto segare men imorgon är det disciplin som gäller, eftersom jag ska vikariera på mitt nya jobb. Ska bli klart spännande. Håll era tummar och era tår!

1 kommentar:

vampireslave sa...

jag blev ganska nöjd med designen, färgerna osv. känns lite annorlunda, inte så stelt, men fortfarande jag. =) eller nåt. ser schysst ut på min dator hemma iaf, just nu är jag på jobbet och inställningarna på denna burk är inte de mest smickrande för min blogg. men men.

klart man håller tummarna för dig på nya jobbet! vad ska du göra?