Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, september 08, 2006

Vart tog dagen vägen?

Sov helkasst inatt. Kunde inte komma till ro pga nattligt grubbel, så jag ringde till pojkvännen och luftade det. Mådde bättre och somnade. Vaknade av ett visslande, gällt ljud som jag fortfarande är osäker på om det var dröm eller verklighet. Jobbigt som f*n iaf.

Arbetsdagen bara flög förb. Ovant, annars brukar ensamma jobbdagar bli riktigt sega. Unnade mig en tur i centrum efter jobbe. Letar efter snygg stickad omlottkofta eller bolero i annat material än akryl. Tips mottages tacksamt. Nöjde mig med att utnyttja Kicks erbjudande om billig Oliv-kroppscreme. Mmmm, min fnöskticka till hud njuter

På kvällen körde jag en släng av "Orkar inte, blä för världen"-valsen. Väntar besked om ett arbete jag sökt och får frågan varje gång jag träffar eller pratar med någon. Det är iofs fint att någon bryr sig men jag är kräktrött på att alltid prata om min jobbsituation. Extra trött blir jag på dem som ska komma med "goda råd" eller kläcker ur sig saker som bara gör en mer trött och orkeslös. Hallå, jag kämpar och jag svär, får jag jobbet kommer ni få höra det! jag är så mycket mer än bara en jobbsökare.

Inga kommentarer: