Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, september 09, 2006

Präkto-varning;)

Det är som i triss-reklamen: plötsligt händer det!
För första gången sedan jag blev guldmedlem har jag lyckats hålla mina points. Det är så skönt. Kanske låter självklart för vissa, men jag känner mig "stronger than all" just nu=D!

Handlade ordentligt idag. Blev så inspirerad när jag klev in på Coop och såg alla fräscha eklogiska grönsaker. Efter en tur förbi torget också blev både min kyl och min fruktkorg fulla. Var också förbi Apoteket och köpte vitamintabletter och tandtråd. Tur att jag köpte näsdukar också ananrs hade det blivit lite väl präktigt;) Eller förresten, vem är det som sagt att det är präktigt i negativ mening att ta hand om sig själv? Borde inte det ses med den högsta respekt? Det är nog den kungliga svenska avundsjukan som visar sig.

2 kommentarer:

vampireslave sa...

ja jag hoppas oxå det är tillfälligt, det här med tröttheten.. tror dock inte det var spänningar inför psyk-samtalet, har gått där en gång i veckan i närapå två år, så det är nästan så jag längtar dit istället, så man kan ventilera och få lite klok feedback på saker.. får se hur saker och ting löser sig.

det här med präktighet i att ta hand om sig själv håller jag inte med om! =) jag köper billigaste skit-schampot jag kan få tag i, men i stället lägger jag mer än gärna pengar på hårinpackningar, hårmasker, peelingcremer och olika sorters nagelfilar med mera. om jag inte pysslade om den kropp jag bor i skulle vardagen te sig än mer mörk. pyssel både inifrån och utifrån, naturligtvis, hihi du såg min hylla med vitaminerna? =) så jag säger bara keep going! =D

Anonym sa...

Hamnade här via ett gäng andra bloggar. Måste bara säga att jag känner igen mig enormt i din jobbsituation. Jag har en utbildning men extrajobbar på ett lager och känner hela tiden att jag måste försvara mig. Jobbigt att folk hela tiden ska fråga om något riktigt jobb. /Maria (http://miamias.blogspot.com)