Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, oktober 20, 2013

Mot en lugnare vecka

Har klarat veckan. Kom ut ur den något klokare och något tröttare. Har tagit till mig era tips så nu är bloggen lite mer karmosinröd (vilket är "crimson red" på svenska).

Har inte hänt så mycket i helgen. Har tagit det lugnt, umgåtts med Goron och hans släkt samt tagit det lugnt. Har avslutat veckan med att shoppa lite kläder-håller på att uppdatera garderoben-och tittat på "Dumma mig" med Goron. Mycket söt familjefilm (jag erkänner att jag blev lite fuktig i ögonen på slutet). Dessutom befriande med tre sköna kvinnliga karaktärer.

Just nu har jag lite bloggtorka så jag hör med mina kära läsare. Är det något du vill läsa om här?4 kommentarer:

Linn sa...

Snyggt blev det! Lite sammetskänsla på vänstra sidan, lite "målad vägg" på den högra. En kraftfull färg. Ett roligt citat också. Antingen är det nytt, eller så har jag bara inte sett det tidigare.

Jag tyckte mycket om att läsa dina the quest-inlägg. Gillar dina funderingar kring vardagslivet, hur du får det att gå ihop. Eller bara ett sånt här inlägg, där du berättar vad som händer i ditt liv.

Christofer sa...

Mer Star Wars kanske? Eller du kanske har skrivit av dig allt om det? :)

Lesthi sa...

Ni bara måste se Dumma mig 2 också! Vi såg den i helgen, lika skojig som ettan.

CrimsonAnna sa...

@Linn-Tack så mycket =) Det finns en annan röd blogger-bakgrund jag gillar men varje gång jag har valt den har det börjat hända negativa saker. Så vardagsinlägg är intressanta, det är bra att veta.

@Christofer-Hade inga planer på ett Star Wars-inlägg men det kommer vi definitivt att göra.

@Lesthi-Det kommer vi att göra =)