Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, maj 09, 2013

Min fantastiska tvehövdade läsarskara

Skälet till att jag började blogga var att jag älskar att skriva och för att jag ville lite tillbaka till den fantastiska bloggvärlden, (ni förstår, kära omyndiga läsare, att förra milenniet hette det inte blogg utan dagbok på nätet och det inte ens något man pratade om att man gjorde).

De två ovan nämnda orsakerna kvarstår, men det har tillkommit en sak, mina fantastiska läsare. Några av dem har tillkommit, andra dyker upp då och då. Det roliga är att jag kan se två grupper som utkristallerar sig bland bloggare som läser min blogg, och det är manliga hårdrocksbloggare och kvinnor som bloggar om hälsa, andlighet och personlig utveckling i olika former. Känns lite fint att min blogg kan vara en mötesplats för två så olika grupper. Och det stämmer ganska bra in på vad jag brukar blogga om. Det är en kul tanke att tänka sig en middag med de båda =)

Jag hoppas att alla mina härliga läsare fortsätter att läsa och kommentera, oavsett vem du är. När du ändå är här, speciellt om du är här för första gången, presentera dig gärna. Vem är du?


5 kommentarer:

Linn sa...

Det är ju det - bland annat - som är så himla häftigt med bloggvärlden tycker jag, att människor som i verkliga livet kanske aldrig skulle hittat varandra helt plötsligt möts.

I verkliga livet är det ju dels så att vi inte bara dyker på varandra och kommenterar varandras förehavanden (klokt, antar jag), men dels också så att vi låter yttre attribut hålla oss tillbaka.

I en lite mer textbaserad värld blir andra värden viktigare och det går alldeles utmärkt att mötas på de nivåer där man klickar.

Det går ju i verkliga livet också, förstås. Men kanske händer det mer sällan.

Kram!

Kim sa...

Nja, jag är väl kanske hybriden då... den kvinnliga hårdrockaren som är ganska så ointresserad av mode, heminredning och att sånt som att rensa i garderoben :-) Men som sagt, kul att många olika människor kan mötas - i bloggvärlden och IRL. Tack för en kul blogg!

CrimsonAnna sa...

@Kim-Här är hybrider och alla andra smaker och typer välkomnna, speciellt om de har nitarna runt hjärtat =)

Lesthi sa...

Det var en intressant blandning :D

CrimsonAnna sa...

@Lesthi-Visst är det intressant? Och då är inte alla de härliga läsare som trillar utanför inräknade =)