Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, mars 10, 2013

Vi vänjer oss vid att vara vi


Ibland händer det saker. Träffade Goron igår och såg "The Hobbit" (fantastisk film som jag återkommer till i kommande inlägg). Efteråt hade vi en sådan där känsla när man inte riktigt vill släppa personen ifråga. När vi hittat ett lugnt ställe att prata lite på kom vi fram till att vi är bortom dejting. Så, kära läsare, det verkar som att min singeltid har kommit till sitt slut. Det är såklart lite ovant nu, när jag som är van att planera min tid för mig och mig själv allena, har en till att ta hänsyn till, men vi sitter i samma båt, och kommunicerar om det. "Vi vänjer oss vid att vara vi" var Gorons kommentar till vår situation. 

Bilden kommer från denna sida. Jag valde den för att i spelet "Skyward Sword" kallas hjärtat för "Life's crimson vessel". 9 kommentarer:

Spader Ess sa...

Grattis!

CrimsonAnna sa...

@Spader Ess-Tack så mycket =)

Reber Ali sa...

Instämmer med Spader Ess

STORT GRATTIS
Kärlek skall alltid spira och uppmuntrats

CrimsonAnna sa...

Tack Rebban:-) Det känns bra:-)

Månstråle sa...

Underbart att höra. Grattis och all lycka till :)
Kramar!

CrimsonAnna sa...

@Månstråle-tack så mycket=)

Linn sa...

Det var vackert sagt, "vi vänjer oss vid att vara vi". Och det låter positivt, att ni pratar om det, för visst kan det vara svårt att jämka ihop två vardagar när båda är vana att vara på egen hand.

Så himmelens glad för din skull!

Och bara för det kostar jag på mig en kram igen:

Kram :-)

CrimsonAnna sa...

@Linn-Det var Goron som svarade det när jag tog det här med att jag är van att vara på egen hand =)

Tack så mycket och kram =)

Dido sa...

Det var verkligen fint.