Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, februari 19, 2013

I set my sails in newborn skies...

Snälla Rebban skrev till mig på Twitter och undrade hur jag mår egentligen eftersom senaste inlägget var lite negativt. Tack för responsen, alltid bra när ni berättar hur ni uppfattar inläggen. Det var jobbigt i förrgår, men jag mår bättre nu.

Nu börjar jobbet på att återta vardagen igen. Jag började redan igår med att laga middag från grunden. Det var inte igår och blev hyggligt gott. Har massor av saker som jag hämtat i mormors lägenhet som ska till rätt ställen. Just nu är min lägenhet fylld av flyttkartonger men de kommer inte att stå där för evigt. (Jag ska inte flytta men det är grejerna från mormors lägenhet).

I villervallan som har varit har jag ju glömt att tre profiler i hårdrocksvärlden fyller år idag-Joacim Cans, Jakob Samuel och,som jag lärde mig av  Spader Ess, Tony Iommi. Det är bara att konstatera, idag är ett bra datum för hårdrocken.4 kommentarer:

Spader Ess sa...

Folkbildning på hög nivå! Hade själv ingen aning om Cans och Jakob.

Tack för länkningen.

CrimsonAnna sa...

@Spader Ess- Min blogg är folkbildning? Jag är hedrad=) Det är nog inte sista gången jag länkar till dig =)

Linn sa...

Jag tänker att i vissa perioder i livet är det lite berg- och dalbana. Hoppas att du kan vila upp dig och att det sett över lite längre tid går åt rätt håll.

Jag har försökt att inte stirra mig blind på enstaka dagar utan just se till en längre period.

Ta hand om dig!

CrimsonAnna sa...

@Linn-Det har du rätt i. Man ska inte stirra sig blind på en dag. Dessutom visste jag att den här helgen skulle bli tuff, men det hade varit skönt att ha fel.

Långsiktigt går det åt rätt håll.