Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, januari 03, 2013

Tar itu med saker

Träffade en vän igår, mitt i vardagskaoset. Det är speciellt, men samtidigt befriande med människor som vågar visa mer än facebook-jaget. Även om vi inte hann prata så mycket som vi ville, så bröt vi ändå isen. De flesta gånger vi har träffats har varit i sällskap med många andra och ofta har hon varit värdinna med allt vad det innebär. Vi bestämde på stående fot att boka en ny fika.

Hon inspirerade mig, då hon har bestämt sig för att ta tag i saker 2013. Jag har också börjat med det så smått. Igår fixade jag två viktiga samtal och idag så har jag gjort något som jag har funderat på länge-jag har börjat använda tandtråd. Bättre sent än aldrig. Även små saker som man faktiskt gör gör gott för psyket. Det ska bli spännande var jag kommer att befinna mig om jag fortsätter med de här små goda vanorna.

Jag var på jobbet idag för första gången i år. Det är mycket nu, eftersom flera kollegor är sjuka eller bortresta, så vi som är kvar får kämpa på. Enligt Murphys lag så har jag en förkylning i kroppen men jag har redan, 1 timme efter att jag börjat misstänka det, satt in echinagard och varmt te. Jag har bestämt mig för att orka knyta ihop arbetsveckan imorgon.


4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Då hoppas jag att du hinner kurera dig och att du slipper storförkylningen! Fint med bra möten med dem man gillar :) Stor kram!

CrimsonAnna sa...

@Queen-Tack så mycket! Jag gör vad jag kan. Tack och lov så har jag diverse medikamenter hemma och te =)

Månstråle sa...

Re: Tack och detsamma får jag kanske säga...Hoppas på snar bättring :)

CrimsonAnna sa...

@Månstråle-tack så mycket. Jag mår redan bättre.