Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, december 11, 2012

Lite mer levande

Lite mer levande. Igår så jobbade jag och efter det tog jag det lugnt och tittade på Nobelfesten. Jag brukar göra det-jag gillar kombinationen av vetenskap och glamour. Dessutom gillar jag fina dukningar så det är kul att titta och inspireras.

Lite kontrast mot Nobelfestligheterna blev tisdagsmorgonen när jag gick upp och hade tidig tvättstuga. Har också tagit itu med mer begravningsbestyr, har lyft två organisatoriska stenar från mitt bröst. Det har bitvis känts övermäktigt, men när en liten sak kom över mig så tänkte jag att "Jag ska inte låta något som är kärlek bli till stress" Det är 2,5 vecka kvar nu, sedan blir det något lugnare. Fick idag höra att jag är bra och stark. Det värmde, behöver höra sådant nu.

2 kommentarer:

Linn sa...

Sådana affirmationer är bra att ha tycker jag. Just nu säger jag ideligen til mig själv att möta världen och mina medmänniskor med kärlek.

Jag har jobbat bort det ganska bra, men periodvis kommer det över mig igen; viljan att raljera, parodiera och förfasas över andra människors beteenden och åsikter. För att nämna något :-)

Håll ut, snart får du förhoppningsvis vila från alla bestyr.

CrimsonAnna sa...

@Linn-jag förstår den känslan. Jag är inte Sveriges tolerantaste kvinna just nu men det får lösa sig. Saker har så smått börjat falla på plats.