Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, december 27, 2012

Julen för mig

Julafton har förflutit. Jag var ganska trött och vissen dagen före men när jag stod och slängde ihop mig julsallad så kom den. Resten av julen firades i fint sällskap med min familj. Det blev det fina avbrott i vardagen som julen kan och ska vara.

 

 Dagarna efter har dock varit tunga och ikväll hämtar jag kraft för morgondagens begravning. Det har varit tungt, som att sorgen exploderat i kroppen. Hoppas på att den kommer att släppa. Är iaf ledig nu i 6 dagar. Hoppas på att det blir de första raderna i ett nytt, förhoppningsvis lugnare och gladare kapitel i mitt liv.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är som det ska. Begravningar är betydelsefulla, ritualer och ceremonier för oss steg för steg igenom tunga perioder. Sorgen har sin tid, och det behöver den få ha, efter begravningen känns det annorlunda.

*kram*

CrimsonAnna sa...

@Curiousheathen-Det är så jag tänker. Jag fick höra "Det är över sedan" och jag svarade "Nej, men det börjar på ett nytt kapitel"

Viola Vamp sa...

Stor kram.

Queen of Kammebornia sa...

Jag sänder all kraft jag har till dig fina CrimsonAnna. Jag bär alltid med mig Harry Martinsons ord i svåra stunder.
Varje djup sorg har förlorad glädje till föremål.
Tappa inte bort denna riktning.
Låt inte sorgen glömma sitt ärende.
Sorgen är den djupaste ära som glädjen kan få.
KRAM!

CrimsonAnna sa...

@Queen-Tack så mycket. Det har han rätt i. Det finns ett fint ordspråk "Du föddes gråtande. Runt dig stod människor och log. Lev så att du kan dö leende och runt dig står människor och gråter".

@Viola Vamp-Tack.

Månstråle sa...

Du har alldeles säker massor av fina minnen att glädjas åt när ditt nya kapitel nu börjar och var så säker...mormor gläds med dig där hon befinner sig nu.
Kramar!

CrimsonAnna sa...

@Månstråle-Tack! Det vet jag :)