Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, augusti 29, 2012

Vänskapsvärme och ny Sonata Arctica-video

Har varit lite låg idag. Dels är det tisdag (vissnaste vardagen ever) och har utsatts för tråkiga energier från människor med stängda sinnen. Tycker dock mest synd om dem, det kan inte vara särskilt kul att leva om man ska gå och vara rädd för allt hela tiden.

Dock så ringde jag och Hagbard varandra och han var på andra sidan skalan och på jättegott humör. Det fina är att det strålar ut värme från honom när han är glad. Det är så skönt att prata med honom efter en dag på jobbet. Tack vare honom kommer jag att lägga mig och vila inför min lediga dag med ett leende.

En annan sak som piggade upp mig var Sonata Arcticas nya video till låten "Shitload of money". Jag gillar hur den är filmad och "lågbudgetkänslan" som har funnits i en del av Sonatas tidigare videos är borta. Jag har lite delade känslor angående stripporna men om man lyssnar på texten så har de ett syfte. Något som däremot känns lite skönt oväntat är texterna med info om allt från änglar till hur ordet "wealth" definieras. Det ger en extra krydda till videon.

Inga kommentarer: