Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, mars 03, 2012

Ropar på Ulrik och minns...

Det finns tillfällen då det är underbart att vara rocker-på konsert med bra sällskap eller när man lyssnar på en briljant skiva för första gången. Sedan finns det tillfällen dock associationerna till rock n roll-livet är mindre härliga. Jag är konvalescent efter magsjuka-och när man sitter i badrummet och ropar på Ulrik (ironiskt nog var den enda Ulrik jag har träffat jättefräsch) så är inte Bon Scott, som kvävdes av sina egna spyor, det du vill ska poppa upp i huvudet. Jag kan säga att jag har aldrig haft mer medkänsla med honom än natten mellan torsdag och fredag.


Davy Jones, sångare i The Monkees, har avlidit. Eftersom the monkees musik förekommer i en av mina favoritfilmer ("Shrek") så passar bloggen på att hedra hans minne med en lyckad mashup mellan Iron maidens "The Trooper" och The Monkees "I'm a believer". En lyckad mash-up som visar att olika genrer är inte så långt ifrån varandra som många tror.

Inga kommentarer: