Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, december 21, 2011

Vintersolstånd-löfte om ljus

De senaste åren har jag varit jultokig men de senaste veckorna har det liksom kommit av sig-och jag är inte så jätteledsen för det. Istället är jag sugen på att röja och rensa hemma-vann en bok hos inspirerande ansi hos balans i livet i ämnet. Så jag tänker att hinner jag inte få det fint till jul så får det bli vintermys istället. I år är det nog meningen att julen får ta plats den 24:e, och då i form av att träffa min familj som jag tycker om, med alla sina fel och förtjänster. Övrig tid gör jag plats-plats för mer positiv energi-och för andra saker som kanske kommer in i mitt liv ;)Idag njöt jag iaf av vinterljuset. Jag älskar det dovt pastelliga i vintersol. Såg dessutom en kråka och en duva tillsammans vid fågelbordet utanför mig. Kändes som ett positivt tecken. Det är ju yule och vintersolstånd idag, vilket ju bär på löftet om att ljuset återvänder.

2 kommentarer:

Tess sa...

Så kul att läsa att någon mer har koll på Yule! :-D Folk blir som frågetecken när jag önskar god jul flera dagar före julafton :-) Tack för dina inlägg i min blogg förresten!

CrimsonAnna sa...

Jag tycker om tanken att fira en nystart och att det vänder-har flera vänner som vissnar eller slokar på vintern-så att det vänder värmer.