Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, december 04, 2011

Jag-en vegetarian som jublar åt Biff ;)

I förrgår avslutade jag konsertsäsongen 2011. Ska man göra något ska man göra det med stil så Saxon fick göra jobbet. Det var dessutom första gången som jag var på Münchenbryggeriet på en konsert-och det var en ganska trevlig lokal när man tagit sig igenom labyrinten till konsertlokalen. Dessutom är det ju nästan exotiskt att kunna luta sig mot kravallstaketet och dricka ur en glasflaska. Drack en Xider "magic season" (de hade väldigt tråkig öl) men hittade varken magin eller årstiden;) Förstnämnda hittade jag istället i Anvil, förband nr 2. Missade Crimes of passion då SL tyckte att just denna dag var en bra idé att försena pendeltåget. Jag tillhör ju de sista i västvärlden som inte har sett dokumentären om Anvil, men jag begriper inte varför de inte slog igenom när de andra hörde det för jag har hört betydligt sämre grupper som slog igenom då, ingen nämnd, ingen glömd =)

Jag har varit vegetarian i 5,5 år, men denna kväll hade ni definititv kunnat höra mig jublar vid åsynen av Biff. Ja Byford, sångaren i Saxon, inget annat. hade ställt förväntningarna högt i och med deras spelning på Sweden Rock i somras (som jag missade delar av men det jag såg var grymt). Band som hållit på sedan innan jag föddes och som fortfarande ser ut att ha genuint kul på scenen är värda all respekt enligt mig. Måste också ge "double horns" till publiken som applåderade nya och gamla låtar med samma glöd. Måste nog beställa nya skivan "Call to arms" för jag fastnade för låtarna därifrån, speciellt "When doomsday comes". Jag är mycket nöjd-och jag hade nog inte kunnat gå från 2011 till 2012 utan att få höra "Denim and leather".  Så jag bjuder på en video från spelningen (inte filmat av mig-jag stod på andra sidan)

Igår hjälpte jag Alvfamiljen som flyttar till nytt palats (iaf radhus ;D). Jag var trött som en sarkofag, mitt generella känsloläge just nu är trött men tillfreds, men att göra snälla saker för vänner ger energi. Dessutom var deras nya hus mycket fint. Jag fick goda vibbar när jag kom in och de har också mycket god smak. Det värmde.

Idag är det hemmamys som gäller. Den här helgen har på något sätt summerat mitt liv, metal och uteliv på fredag, social på lördagen och hemmakatt på fredagen. I like it.
Andra advent betyder julmusik-Rob Halford får sjunga lugna "Winter song" så smackar vi på med hårdare takter nästa vecka. 

Inga kommentarer: