Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, juli 17, 2011

Första gången...

Metal from Finland länkar idag till den allra första provlyssnngen av Nightwish nya album "Imaginarium". Uppenbarligen så är det Kiites baseball-lag som kommer att ha en inmarsch baserad på spår 11 från albumet. Ni kan lyssna på det här och ni som känner till min relation till Nightwish (Mitt livssoundtrack) är säkert nyfikna på vad jag tycker.
Min dom lyder enligt följande:

Jag är nöjd-det här är mitt Nightwish. Hoppas resten av albumet är samma anda. Som ett finskt band, Lordi, sade "Less isn't more-less is less!"

3 kommentarer:

fruvargavinter@gmail.com sa...

godkväll i sommarregnet! ja du, en liten tremånaderskompis skulle nog bli glad över något färgglatt att dregla på! ;) rött är färgen som spädbarn ser först. vid tre månaders ålder ser de väl fler färger, men jag skulle nog tro att rött fortfarande kan vara en favorit! :D

Mr.MASA sa...

Låter bra faktiskt :D Kan bli ett väldigt intressant projekt!

Gillar inte trumljudet dock... Bra spelat, men låter hipp hopp...

Cheers!

CrimsonAnna sa...

Fru Vargavinter: Jag tackar för tipset:) Jag tycker ju själv mycket om rött så det blir nog det, eller grönt som lillkompis pappa gillar:)

Mr.Masa: Jag är helt säker på att de löser det vid mixningen-kan ju vara så att de har lagt ett annat trum-ljud för att den ska vara lättare att gå till.