Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, december 12, 2010

Through the snow

Så har ännu en helg gått. En värmande och positiv sådan. Kroppen har nästan helt återhämtat sig från den förkylningen som lett till bloggtystnad. Igår kom bio-killen från oktober på besök och vi hade filmkväll. Ni får fortfarande inte veta mycket för det är för tidigt men jag kan säga att det känns varmt och spännande. Det första youtube-klippt får vara med just för att det fångar den varma känslan som jag har i kroppen-och för att den handlar om att kämpa på inför vintern.

Ingen har väl kunnat undgå att Sverige blivit lite mörkare när terrorn drog in-Alice summerar nyhetshelgen bra här. Jag vill dörför sända lite ljus i form av "Silent night" och med den hoppas på att detta inte blir vanligt förekommande (att det aldrig händer igen tror jag tyvärr inte) och hoppas att den också påminner om att det finns många goda människor i världen-de syns bara dåligt ibland.

Ur ett metalperspektiv undrar jag hur Sabaton känner sig idag. De har ju tidigare skrivit låten "In the name of God" som ju handlar just om detta ämne.


4 kommentarer:

Wånkan sa...

Trevligt med dejt i vintermörkret! Vi väntar med spänning på fortsättningen ;)

In the name of god är träffande och det har man ju känt vid flera tillfällen tidigare men trodde inte jag skulle få en så 'nära' koppling.

Wånkan sa...

Tack för middagstipset, blev väldigt lyckat å gott.
Måste erkänna att jag själv var lite skeptiskt mot linssoppa först eftersom det inte är ngt som jag 'normalt' äter. Men det var hur gott som helst!

Big mama sa...

Skönt att se att du har det gott. Nej, ingen har väl kunnat missa att terrordåd nu kommit till vårt avlånga land....Härligt med en video då. ;)

Hannele sa...

världen är full av goda människor