Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, juni 28, 2010

Tankar kring ett uppbrott

Ny vecka och då känns det som en bra dag att blogga efter offentliggörandet av uppbrottet. Gitto skriver om sina fyra år av tvåsamhet idag. Det låter som hennes förhållande påminner ganska mycket om det jag och Ravenlord hade-jag hoppas dock att det slutar lyckligt för dessa två. Hon beskriver också något jag sörjer mycket med att vårt förhållande tar slut-den trygga vardagskärleken, känslan av att ha en egen liten värld sinsemellan, interna skämt, nästan ett eget litet språk. Allt det där slits sönder när det tar slut och det tar tid att bygga upp. Det saknar jag.

Har också märkt att jag får nyorientera mig lite. Har märkt när jag tänker på saker och människor jag stött på under tiden vi var ihop att jag får påminna "Ja just det, vi är inte tillsammans längre".

Annars börjar livet långsamt gå vidare-undviker dock vissa hemsidor och låtar som påminner mig för mycket om Ravenlord. Min plan för sommaren är att ha roligt och ta hand om mig själv. Tillåt mig att må bra när jag behöver det och gråta när jag behöver det. Min filosofi är att "Hitta en karl-få ett kul liv" händer aldrig (även om jag hade roligt med Ravenlord) men motsatsen händer hela tiden.

11 kommentarer:

Chief Rebel Angel sa...

Hej.
Det är ju ändå så, att alla sådana här saker som händer formar dig som person. Någonstans, på andra sidan känslostormen, så kommer du att ha nått än djupare i din kontakt och relation med dig.
Du kommer att nå större självkännedom, och VETA vad som är viktigt för dig. Det är ju inte alltid det är samma sak som man tror i ett förhållande, är min erfarenhet...

Allt som allt så känner jag med dig, och tycker att du gör rätt som tillåter dig som att sörja nu... men: det leder till något bra till slut.

Hang in there!

Wånkan sa...

Uppbrott är alltid slitande på många sätt. Men man får även lärdommar som är viktigare än vad man tror som man tar med sig vidare i livet.

Hur tungt det än känns nu så kommer det att bli lättare.

Njut av sommar och förhoppningsvis snart semester!

Sköt om dig!

Kram
Wånkan

Grimgoth sa...

Var nog länge sen eller ett tag iaf. jag var här, fint du fått det, ville bara säga det ;)

Big mama sa...

Ett uppbrott, i vilken form det än är gör ont. Men som blivit sagt så är det ju sånt som formar en och gör en till den man är. Ibland får man pussa massor av grodor för att hitta sin prins.
Han finns därute,
era vägar har bara inte korsats än.

Kramar!!

ztizze sa...

Ja jag är nyskild sen i Juni och vi var tillsammans i 14 år... två barn och hela "kittet" men det är dessvärre bara att bryta ihop och gå vidare fast det känns surt...

maddur sa...

Nej, vad tråkigt! :(
Stor kram!

fru vargavinter sa...

nej men vänta, det har jag missat, vad har du för färg nu?

kram och hoppas dagarna känns i alla fall yttepyttelite lättare nu!

Maiden sa...

Tack för din kommentar hos mig! Sonisphere kommer rocka fett!!!!
Hoppas att du får en fantastisk sommar å att dina mål blir uppfyllda! :-)
Kram

Vegomamman sa...

Ledsen att höra det, hoppas att du hittar massor av saker att njuta av i sommar ändå!

gitto sa...

Nej, vad tråkigt! Jag önskar dig allt väl i framtiden. Och trots alla smärtsamma uppbrott jag varit med om kan jag bara konstatera att det har blivit bättre för varje gång.

Det är en klen tröst just nu, men om man kan bära den tanken någonstans inom sig trots all sorg så kan den lindra.

Sandra af Munkakvarn sa...

Ush, sådant är alltid jobbigt på ett eller annat sätt. Men jag är säker på att man kan gå vidare och bli minst lika galet förälskad i någon annan. Jag hejjar på dig!