Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, januari 28, 2010

Frostbitet fiskköp

Idag har jag varit ute på äventyr. Dagen började med snökaos-jag insåg att risk förelåg att jag kunde bli sen till jobbet så jag hastade iväg till en tidigare buss. Under vägen till bussen spelade min mp3 "Art of war" med Sabaton-ganska passande stämning. Jobbet gick bra och efter det så drog jag iväg för att köpa fisk. Kombinationen Roslagsbana, snökaos och fiskköp är dock ingen höjdarkombo. Tåget var inställt så jag fick så stå i en halvtimme och vänta på Mörby station (i mina ögon mer enbetongplatta i evigheten än en station) Jag hann fundera på att vända flera gånger för mina fötter var rejält kalla. Till slut kom ett tåg och Roslagsbanan känns som en transport till en annan tid-det kan sannerligen inte vara lätt att vara hörselskadad eftersom de inte har någon skylt med nästa station. Jag tog mig iaf till rätt ställe efter att ha fått hjälp med kartan av en snäll snöskottare. Hemma hos familjen hjälptes jag och familjens son åt att fånga ut mina fiskar. Hade tur och hann med tåget hem. Nu sitter jag och tittar på mina sex nya gula husdjur (så här ser de ut för er som inte vet). Nu är den tuffa veckan slut. Jätteskönt. Känner mest av att allt för att vila.

1 kommentar:

Clara sa...

Haha vad häftig Tony Kakko-dockan var, vill ha! :D Gulligt att du tänkte på mig :) Kul med fiskar, de är så fina och fridfulla på något sätt.