Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, oktober 11, 2009

Hysterica-Girls made of heavy metal


I förrgår drog jag, Ravenlord, Vapensyster och vår vän Mys-M till Cave Rock Club i sumpan för att avnjuta metal-bandet Hysterica. Ingen av oss hade varit på stället förut men under kvällen när vi satt i ett svartmålat hörn och återkom följande kommentar i mys-ton "Det här var ett bra ställe. Hit går vi igen" Mitt hjärta värms lite extra av att sköna klubben Hellbar hittat tak över huvudet. Hysterica i sig är grymma tjejer. Coola och ödmjuka. Vapensyster beskrev deras CD "Metalwar" som en ren Girl power-skiva och jag skriver under på det. Gillade sångerskan Anni de Vil skarpt(bilden)-en tjej med grym röst, hård outfit (läder-hotpants) och glada ögon och stencoola gitarristen Rockzilla (sådan utstrålning vill jag också ha när jag når den åldern) . Ete att ha snackat med Mys-M så blev jag också sugen på att lyssna på Immortal och fick tips om vad jag ska börja med. Var trött som en sarkofag innan och undrade om jag skulle orka men gick därifrån återupplivad.

3 kommentarer:

Wånkan sa...

Vet inte vad det är men jag har svårt för tjejband oavsett schanger (??hur fasiken stavas det ordet!!??). Hade hoppats på annat resultat nu men nej....

Soloartister går bra men vet inte vad som gör att jag oftast inte gillar det när det blir ett band, det är ju liksom ingen större skillnad då det oftast är en leadsinger.

Måste vara skadad på ngt sätt.....

Jonas Solna sa...

Jaa, det var verkligen kul i fredax, Hellbar har jag oxå saknat, finns fanimej ingen trevligare rockklubb med 1. Bra musik 2.Blandade åldrar- du kan fan ta med din morsa och hon har roligt 3.Sjussta vakter som är riktigta gentlemän 4. Mycket 70-tals rock

Vi ska gå ett gäng och se Stockholmsbaserade Plankton fre 27 nov- hoppas att vi ses? : Jonas

Anonym sa...

Hysterica är tillbaka på Hellbar/ The Cave nu på juldagen 25 dec!!!/ J