Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, september 14, 2009

Inte lätt

Idag följde jag med en vän till en annan värld. En ytlig, onaturlig plats. Jag följde med till en plastikklinik-hon ska operera bort löshud efter en massiv viktnedgång. Jag kände mig som en get på ett väckelsemöte i det helvita väntrummet. Min vän fick bakslag i sina tankar-blir operationen av blir den mer omfattande än vad vi var beredda på. Jag är iallafall glad att jag kunde vara där och stötta-och faktiskt kände jag mig ganska nöjd med mig själv-oavsett vad klinikens reklamfilmer i väntrummet försökte få mig att känna. Skulle inte vilja arbeta där-förstå pressen att se superfräsch ut varje dag.

Veckans måndagsmetal blir en skön finsk låt-"Devil is a loser" med Lordi. Skriven för att säga "Ingen rockar hårdare än vi" så jag dedikerar den till min vän. Jag vet att du behöver det just nu.

7 kommentarer:

Vapensyster sa...

Tack kära syster... *kramar hårt* Underbar låt, fick mig o dra på smilbanden denna tidiga morrontimma...

Sandra sa...

haha. Jag förstår faktiskt inte varför man vill vara plastik-kirurg. Hade jag pluggat medicin så galet länge så vill jag ju liksom känna att jag gör mänskligheten en tjänst och hjälper människor. Att stoppa in silikon och dylikt i folk känns inte som ett hjältedåd =)

CrimsonAnna sa...

Rekonstruktiv plastik-kirurgi måste vara oerhört givande-att ge en person ansiktet tillbaka. Men att hålla på med botox och att förstora människors bröst-nä. Visserligen får folk starkare självkänsla men hela känslan på kliniken var-naturligt duger inte. Kände att jag är okej som jag är på rent trots.

monkan sa...

ja det är då verkligen inte lätt att vara totalt slut på energi... Och ännu tyngre då man inte vet vart man ska ta vägen, jag håller på att bli tokig.. Vill bara få andas ut lite mend et känns som en omöjlighet. :(

Wånkan sa...

Tack ! Det verkar behövas, operationen igår iaf bra men det senaste jag hörde inatt så var det problem med hennes blodvärden.
Väntar nu på nya besked....

Wånkan sa...

Ja så känner jag oxå, när man känner någon som får blod så känner man genast att man verkligen gör en god gärning när man lämnar blod!

Hannele sa...

En sån operation är nog befogat, men en del är överdrift idag, vackra unga flickor... Annat är det vid olyckor, harmynt och sånt, dit ska resurserna och kunskapen gå.