Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, augusti 30, 2009

Ö-helg.

Helgen som gått har bjudit på öken, överraskningar och ömhet. Öken-delen bestod av när jag och min vapen-syster efter avslutat dagsverke drog på oss våra snyggaste outfits och drog på Rocks. Vi såg emot release-fest men när vi mötte upp en skara bekanta drogs party-humöret ur oss. Att hänga ut människor är inte min grej, men låt oss säga att det finns människor som anstränger för att alla ska vara delaktiga och de som inte gör det. Jag och Vapensyrran beslöt att dra vidare till Anchor och gjorde så efter att kramat de goa i sällskapet adjö och förklarat för en nyanländ vän-som vad jag förstod efter dock blev gruvligt besviken men vi kunde helt enkelt inte stanna.

Anchor var bättre-det är mysigare stämning där på fredagar än på Rocks. På Rocks är du fast med de personer du kom dit med (inte fel när man är med Vapensyster) medan Anchor inbjuder till samtal med nya människor. Dessutom har Anchor något som Rocks saknar-Guiness:)

På väg hem från Anchor blev jag stoppad i dörren av en blond snubbe. "Heter du Anna?" Svarade ja och han svarade "Gissa vad jag heter" Efter två felaktiga gissningar från min sida känner jag igen honom och det visade sig vara en nät-bekant. En positiv avslutning på en i övrigt blandad kväll.

Lördagen ägnades åt jobb-som gick fort trots att jag var trött.

Idag har jag träffat Ravenlord på stan. Vi käkade lunch i Gamla stan (en stadsdel vi båda gillar), kollade i affärer och gick på bio-Public Enemies (som vi båda gav betygen "bra" och "godkänd men inte världsbäst". Det kändes bra att träffa honom (det var av olika skäl ett tag sedan) och det var väldigt skönt för så fort jag kramade om honom så var det så himla rätt-och det gjorde det på bio när jag kände en hand som smekte mitt ben med. Det måste ju vara något positivt att jag efter nästan ett år tillsammans fortfarande kollar på honom och blir alldeles varm i kroppen.

3 kommentarer:

mormor Hannele sa...

Kul att det känns bra..

Vapensyster sa...

Blir så glad för din skull gumsan... :D *ler brett* skönt o höra att biobesöket var både mysigt o bra!

CC sa...

Där ser man... jag föredrar ju Rocks framför Anchor helt klart.
Det var ett nice release party iaf :)