Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 10, 2009

The evil that rain do

Det blev inte mycket Rockweekend för oss. Vi kom torsdag morgon, slog upp mitt och Ravenlords tält och sov sedan vi var trötta efter att ha varit vakna länge. Därefter blev det det sedvanliga "Hänga i tält med diverse vänner". Rockweekend låg trevligt till-nära till allt och Ravenlords vänner var helt okej. Det som lade sordin på stämningen var dock regnandet som fortsatte hela tiden. Efter att vi sett halva Dia Psalma så gick vi till tältet för att varma oss för vi kände oss slagna-och samtliga kläder vi hade var genomsura. Vi kom fram till att festivalen inte handlade om att kul längre, utan om ren överlevnad. Planen blev några timmar sömn och sedan åka hem. Regnet bröt inte upp och festivalen var rena leråkern vid det laget så vi tog tåget till Gävle och hoppade på ett tåg till stockholm där. Vi gjorde rätt (29 timmars ihållande regn kan knäcka den) men självklart är jag besiken och ledsen. Så mycket spänning och så ingenting. Missade också chansen att se flera bra band. Just när beslutet var taget kändes det som att jag gjort slut med hela hårdrocken. Vet dock bättre än så men det kommer ta ett par dagar att smälta detta.

4 kommentarer:

Aqua sa...

hmm... prövade ni regnjacka och stövlar??

Grimgoth sa...

oj, då kan jag tänka mej diskutionerna där hemma hos er.
Trotts att både Dio Och Lemmy är bra så finns det ju faktiskt fler än dom så det blir svårt!

Jag brukar säga att alla är lika bra fast på sitt sätt, ska man sen gå in på dom i grunden så hittar man deras egna egenskap som gör specilla.

Rock on!

Grimgoth sa...

Tack för dom värmande orden!
Då kanske du ska kolla in min blogg lite mer så får du säkert mer svar på din fråga :D

Sandra sa...

Ush vad trist att det blev så. De som säger att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder snackar skit. Trist väder tar ofta död på det roliga.