Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 03, 2009

Second hand shopping

Idag kom skivorna jag beställt från CDon igår. Tre av dem var helt rätt, både "Powerslave" och "Piece of Mind" fanns med men istället för Tarot hade de skickat Axel Rudi Pell-jag har dock ingenting att klaga på vad gäller deras hantering-de skickar returkuvert så det sker på deras bekostnad och kommer skicka mig denna rätta vara så jag kommer fortsätta handla hos dem.

Idag var jag ute en tur på second-hand shopping-har investerat i en klänning till ett bröllop jag ska på i augusti. Hittade en som var isblå (samma färg som Ravenlords ögon btw) och jag tyckte den var jättefin men den var lite trög i blixtlåset och lite tight runt bysten. Höll i den för att suga på karamellen och provade några till. Drog på mig en knallblå med lite kul skärning "slitsade ärmar" och väldigt skön. Var rädd att den skulle kännas tantig men medan jag provade den gick "Born to run" i bakgrunden och klänningen kändes helt rätt till stämningen i den låten-knappast tantigt. Den kom bli helrätt med lite tuffa accessoarer-och vilka kan det bättre än vi hårdrockare;)

Börjar gå in i skallen att det är festivaldags snart. Har lite kvar att förbereda men imorgon väntar ett hedersuppdrag-vapensyrrans katter ska tittas till innan jag åker ut till Ravenlord och gosar med honom. Ikväll kopplar jag av i soffan med en av de bättre hårdrocksfilmerna-Rock Star (fast det hade varit skojigare om den fått behålla sin första titel-"Metal God")

1 kommentar:

Zolyra sa...

Ja, fan vad som helst hade varit bättre än det haha. Nu blev man bara ställd och småirriterad, speciellt eftersom han sen inte gav sig när jag upplyste om att det var en svår fråga. Jaja, Rockstar blev det för min del också igår, den räddade kvällen!