Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, maj 04, 2009

Trött

Helgen kräver sin tribut i form av trötthet men det är smällar man får ta om man vill ha roligt. Skulle inte byta helgen mot lite tillfällig energi. Har dessutom köpt hem grejer så jag kan göra smoothies. Upptäckte att krav-hallon på hemköp kostar ungefär lika mycket som konventionellt odlade bär så jag slog till. Kommer bli sköna frukostar framöver.

Som vardagslycka väntade min första Sweden Rock Magasine på mig när jag kom hem så den får följa med mig till sängen. Ska bli rikigt skön avkoppling innan jag sover ut.

Dagens måndags-metal blir den finska hårdrocks-scenens motsvarighet till "De tre tenorerna", Northern Kings. Röster från fyra band gör covers i symfonisk metalstil. Här tar Jarkko Ahola från Teräsbetoni sig an "I just died in your arms tonight"

1 kommentar:

Raz sa...

Visst var det grymt! Nu är ju vi inte några direkta Trujillo-fans och för att citera min bror på msn-messenger: "plektrumet låg på bordet i morse när jag drog, så barnen har nog "löst" problemet åt mig ;)"