Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, maj 17, 2009

Hurra för min Ravenlord:)

Idag fyller Ravenlord 30:D Han har tagit det lugnt med firande men vi spenderade lördagen och söndagsförmiddagen hos hans mamma med sambo. Precis som förra gången mycket trevligt. Gillar att vara för man kan verkligen ha en spirituell konversation där. Vi spelade dessutom krocket, men då tror jag Ravenlords mamma kände en viss besvikelse över att hennes svärdotter spelade som en mald kakaoböna. Men, någon måste ju komma sist och det är bättre att jag gör det som är en god förlorare;)

Jag och sambon såg Eurovision-omröstningen och vi ställer oss båda frågan om det är Europa som mist förståndet eller vi som inte förstår? Misstänker en kombination av det sistnämnda.

Ägnade eftermiddagen åt att mysa med Ravenlord. Han fick bl.a en uppskattad massage och sin present, ett presentkort på en tatuerings-studio. Han tyckte det var fint:) Jag känner mig också lugnare men det gör jag ofta i hans sällskap

Tänkte hylla vårt västra grannland med att se dokumentären "Once upon a time in Norway" men jag är för ofukuserad för att orka följa med i en snackdokumentär. Ser fram emot att se den vid ett senare tillfälle.

3 kommentarer:

Vegomamman sa...

Du får hälsa honon välkommen över till "andra sidan." 30 alltså :)

Hanneles paradis sa...

Bra att det blev en trevlig födelsedag.

mormor Hannele sa...

P.S.
Han har det roliga kvar :)