Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, maj 30, 2009

Bring the hammer down!

Igår kom sommaren på allvar till Stockholm och hur kan man fira det bättre än genom att gå på Gröna Lunds konsert-premiär-inga mindre än Hammerfall. Jag var där i det eminenta sällskapet av Ravenlord, min lärjunge och hans mamma, min kursare. Vi inledde kvällen med att ta en weissbier på Tyrols bakficka. Har inte träffat min kursare på ett par månader så det var mycket nice.

Konserten i sig var ruggigt bra. Till skillnad från Martin Carlsson i Expressen var det just den avslappnade stämningen jag uppskattade (tycker det är en stor del av Grönans charm)-det och en förbättrad setlist. Fick höra min favoritlåt "At the end of the rainbow" och det värmer själen-insåg dock att värme och "väderkvarns"-headbanging går inte ihop-blev rejält snurrig i skallen. Och tror min kursare har rätt-det är aningen mer effektfull när Ravenlord headbangar-kan bero på att han har 30 cm längre hår:)
Som helhet mycket nöjd-bra konsert och fick dessutom säga till Pontus Norgren att han är ett lyft för bandet och hans kråka på mitt konvolut till "No Sacrifice, no victory"

Imorse blev det frukost på sängen tillsammans med Ravenlord innan dubbelpasset på jobbet som bara sprang iväg-kan bero på att jag levt i ett post-konsertrus.

3 kommentarer:

Vegomamman sa...

Vilken härlig kväll ni fick också med bästa tänkbara stockholmsväder!
(Trist att du inte kommer in på min blogg. Jag har inte hört någon annan som har det problemet och jag har inte ändrat något eller så. Har du provat att inte gå från blogger utan direkt?)

Mr.MASA sa...

Tyckte HF var helt otroligt bra, som alltid. Fjärde gången jag såg dom och jag tröttnar aldrig.

Kan dock kanske hålla med Expressen snubben om att publiken var lite småstela. Själv skrek jag sönder rösten dock :-P

Sandra sa...

Verkar som att du haft en toppenkväll! Är riktigt avundsjuk.