Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, februari 03, 2009

Tema Mjukt-med en twist

När jag höra att temat för veckans tisdagstema är "mjukt" var första tanken textil men det kändes för fantasilöst. Kände också "inte katterna igen" så jag valde att fotografera min förpackning "Lipton Gold tea" för det har en sådan mjuk, fin, blommig smak. Lät min favoritmugg vara med också-eftersom den har det där lite sirliga, orientaliska mönstret som står för min mjukare sida (även metal-tjejer har sådana).

Vill passa på att göra avbön till min vän:har aldrig påstått att någon i Scotts är ful:) (för er som inte förstår, det är ett internskämt)

9 kommentarer:

Veronica sa...

Mmm nu blev jag nästan sugen på en kopp med varmt mjukt/lent te!!
=)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Hej A. Självklart finns det vegpalt. Man hackar och steker gullök, som man antingen har i palten ( istället för fläsket ) eller så har man det bredvid palten. Jättegott!
B. Strömlida palt här i Piteå har vegpalt...då är det bara palt...så gör man "fläsket" själv. COOP kanske kan ta hem det.

Anonym sa...

vad smakar lipton gold? behöver lite mer än "blommigt" för att stilla nyfikenheten, hihi! hoppas du får en bra kväll! kram

Anne sa...

Härlig tolkning! Nu ska jag göra mig en kopp.

Anonym sa...

har nyss upptäckt mötley faktiskt, pinsamt men sant :p men ska kolla in det du tipsade om! alltid hur bra som helst med musiktips! vilken är den bästa låten med dom då? jag menar, så jag inte kommer över nåt kasst första gången och ger upp på en gång ;)

Anonym sa...

ooh dom var ju bra!! måste absolut lyssna mer på den gruppen! tack för tipset :D

Anonym sa...

Det blev ett litet ståhej av din fråga på min blogg :-)
Min vegetarisa moster kommenterade detta på min blogg till dej...och alla andra:

"Ja det finns vegetarisk palt- Scan säljer palt 3 - pack utan fyllning - till det äter man Hälsansköks vegetariska bacon och veggbitar- allt fins på vilken Ica affär som helst."

Anonym sa...

Vilken snygg mugg! Och bra tolkning av temat!