Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, februari 24, 2009

Legacy of kings, forever to survive

Har spenderat delar av min arbetsdag med att följa bevakningen av den kungliga förlovningen. Det är första gången jag kan minnas att vi haft en sådan bevakning angående en positiv nyhet. Jag skojade med min kollega om att "blir det inte förlovning nu blev det statskupp". Vi slipper statskuppen. Victoria var så söt på presskonferensen-hon så verkligen tokkär ut. Kom på mg själv med att längta efter Ravenlord.

Nåväl-Ljudet av ett hårdrockshjärta gratulerar iaf Victoria och Daniel Westling med låten "Legacy of kings" med Hammerfall

6 kommentarer:

Gbgmamman sa...

Visst var det gulligt!? Man kunde inte låta bli att sitta med en fånleende på läpparna... :D

Anonym sa...

Oj, en fin klassiker! Många timmar framför spegeln med min Explorer till Legacy of kings! :)

Anonym sa...

Jag tycker också att det är roligt att dom äntligen har förlovat sig. Nu får man se om det verkligen blir giftemål nästa år men mycket kan hända på ett år.

Wånkan sa...

Devona var superduktig igår! Dom visste dock inte vad det var med öronen men ngt är galet... hon ska nu få kortisondropp i 2 v så blir det återbesök.

Anonym sa...

haha, ja jag är inte tokförtjust i dethär meonarki men jag måste ju erkänna att det är betydligt trevligare att läsa om krälek än om krig i tidningarna.

Anonym sa...

Ville kommentera ditt låtval :) Som med andra band så är det väl lite så att de äldre låtarna är bäst. Både Legacy Of Kings and Glory To The Brave är bra skivor och låtar. Knappade in mig främst för att tipsa om mina spellistor jag gjort (för spotify) - kan tänkas vara något du gillar där. Finns en för bara metal <3

keep the flame burning :P